Even voorstellen

Carrière in het bedrijfsleven en Klinische psychologie
Na een carrière als project manager binnen verschillende profit en non-profit organisaties, heb ik jaren geleden het roer volledig omgegooid. Ik heb destijds mijn huis verkocht en ben van de opbrengst psychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na drieënhalf jaar ben ik Cum Laude afgestudeerd als doctorandus Klinische Psychologie. Aan mijn werkwijze is duidelijk te merken dat ik mijn carrière in het bedrijfsleven ben gestart: Ik werk resultaatgericht, zet cliënten aan het werk en leer ze hun gedrag te beïnvloeden en te sturen.

Wetenschappelijk onderzoek
In Engeland heb ik binnen University College London (UK) en Traumatic Stress Clinic London (UK) onder leiding van dé internationaal befaamde trauma-specialist Professor of Clinical Psychology, Chris R. Brewin, onderzoek gedaan naar trauma en stressverwerking bij Posttraumatische stress stoornis (PTSS). Momenteel ben ik met mijn wetenschappelijk promotie onderzoek naar 'chronische traumatisering, hechting en burnout' Universitair verbonden.

Specialistische opleidingen, kennis en ervaring
Ik heb diverse specialistische opleidingen en trainingen gevolgd waaronder:
Mindfulness, EMDR, Cognitieve Gedragstherapie, Systeemtherapie, Counseling, Hypnotherapie en Hypno Psychotherapie, Rationeel-Emotieve Therapie, Clientgerichte Psychotherapie, Psychodynamische therapie, Mentally Based Therapy (MBT), Psychosociale Therapie, Dialectische Gedragstherapie, Gestalt therapie, Exposure therapie, Creatieve Therapie, Droomanalyse, Magnetiseren.

Al vanaf jonge leeftijd werd ik geconfronteerd met mijn paranormaal talent. In de loop der jaren heb ik dit talent verder ontwikkeld en heb ik geleerd het zuiver toe te passen om mensen optimaal te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

Voordat ik in 2007 startte met het begeleiden van mensen binnen mijn praktijk, ben ik jaren werkzaam geweest binnen de GGZ en heb ik gewerkt binnen een psychiatrische privé-praktijk. In mijn werk maak ik gebruik van mijn ervaringsdeskundigheid op het vlak van burnout, eetproblematiek, hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.