Behandeling
Klachten
• Behandeling
Stress en Burnout
Psychotrauma
Depressie
Angststoornissen
Eetproblemen
Hoogbegaafdheid
Hoogsensitiviteit
Relatieproblemen
Rouwverwerking
Opvoeding en hechting
Expatriates
Behandeling bij Psycholoog Drs. Bernadette van Wouw

Omdat ik paranormaal begaafd ben werk ik sterk vanuit de intuïtie. Daardoor is mijn benadering resultaatgericht. Ik reageer op wat de cliënt nodig heeft en faciliteer daarmee een optimaal resultaat voor de cliënt. In de behandeling geef ik je inzichten waarom je last hebt van bepaalde problemen en leer je vastzittende patronen te doorbreken. Omdat ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid en de kracht die elk mens bezit, bied ik je duidelijke handvaten om je leven in eigen hand te nemen. Ook leer je aangeleerd gedrag herkennen, daar waar het botst met je persoonlijkheid. Zo kom je beter in contact met je lichaamsgevoel en leer je zowel de prettige als de onprettige kanten van jezelf te accepteren. Je wordt je meer bewust van wat je voelt, wie je bent, wat je doet en leert je te richten op wat je nodig hebt. In mijn werk versterken psychologisch inzicht en paranormaal begaafd zijn elkaar.

Afhankelijk van jouw klachten gebruik ik in mijn werk onder meer de volgende psychologische behandelmethoden en pas deze geïntegreerd toe: EMDR, Directieve therapie, Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness (MBSR). In de behandeling wordt tevens gekeken naar welke kwaliteiten en talenten je bezit en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Lage trajectkosten
Afhankelijk van de problematiek kun je na 1 of hooguit enkele sessies je leven weer op de rails hebben. Daarom zijn de totale kosten veel lager dan trajecten bij andere behandelaars. Eveneens is de tijd die je investeert aanzienlijk minder.

Ik begeleid zowel individuen, als ouders of het gezin in individuele sessies. Ik werk met volwassenen en adolescenten, evenals met kinderen.