Behandeling bij Psycholoog Den Bosch


Ik ben paranormaal begaafd en werk sterk vanuit de intuïtie. Mijn benadering is resultaat- en cliŽntgericht. Ik reageer op wat de cliŽnt nodig heeft en faciliteer daarmee een optimaal resultaat voor de cliŽnt. In de behandeling geef ik je inzichten waarom je last hebt van bepaalde problemen en leer je vastzittende patronen te doorbreken.

Omdat ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid en de kracht die elk mens bezit, bied ik je duidelijke handvaten om je leven in eigen hand te nemen. Ook leer je aangeleerd gedrag herkennen, daar waar het botst met je persoonlijkheid. Zo kom je beter in contact met je lichaamsgevoel en wordt je meer bewust van wie je bent, wat je doet en leer je te richten op wat je nodig hebt.

Direct resultaat

In mijn werk versterken psychologisch inzicht, ervaring en paranormaal begaafd zijn elkaar. Ik ben daarom in staat om meteen in de eerste sessie te starten. Ik geef je direct, in de eerste sessie, inzicht in je problemen, situatie en persoonlijkheid en duidelijke aanwijzingen hoe je op een andere manier met moeilijke situaties om kunt gaan. Een manier die haalbaar is en bij je past. Je hebt dan direct resultaat en hoeft geen intakeprocedure te ondergaan. Het is bovendien niet nodig om je voor een sessie voor te bereiden.

Met welke problemen naar Psycholoog Den Bosch

In mijn praktijk begeleid ik mensen met uiteenlopende problemen, zoals stress en burnout, depressieve klachten, angstklachten, paniek, fobie, eetstoornissen, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, hechtingsproblemen, ADHD en ADD, concentratieproblemen, opvoedingsproblemen, slaapproblemen, onzekerheid, lage eigenwaarde, schaamte en rouwverwerking. Ook begeleid ik mensen met relatieproblemen in relatietherapie.

Lage trajectkosten bij Psycholoog Den Bosch

Afhankelijk van je problemen kun je na 1 of hooguit enkele consulten je leven weer op de rails hebben. Daarom zijn de totale kosten lager dan behandeltrajecten bij andere behandelaars. Daarnaast is je tijd kostbaar. De tijd die je investeert in behandeling is aanzienlijk minder.

Je kunt je bij Psycholoog Den Bosch aanmelden op eigen initiatief. Een verwijzing is niet nodig voor behandeling. Ik werk met volwassenen, adolescenten en kinderen.

Wil je graag meer informatie over de behandeling van je klachten of meteen een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact op


Direct naar behandelingen
Psychische klachten - Stress en burnout - Eetproblemen - Angstklachten - Hoogbegaafdheid - Hoogsensitiviteit - Relatietherapie - Traumaverwerking - Rouwverwerking - Depressie - Opvoedingsproblemen - Concentratieproblemen - Slaapproblemen - Expat problemen - Onzekerheid