Behandeling
Klachten
• Behandeling
Stress en burnout
Eetproblemen
Angstklachten
Hoogbegaafdheid
Hoogsensitiviteit
Relatietherapie
Traumaverwerking
Rouwverwerking
Depressie
Opvoedingsproblemen
Concentratieproblemen
Slaapproblemen
Expat problemen
Onzekerheid
Behandeling bij Psycholoog Den Bosch
Omdat ik paranormaal begaafd ben werk ik sterk vanuit de intuïtie. Daardoor is mijn benadering resultaat- en cliŽntgericht. Ik reageer op wat de cliŽnt nodig heeft en faciliteer daarmee een optimaal resultaat voor de cliŽnt. In de behandeling geef ik je inzichten waarom je last hebt van bepaalde problemen en leer je vastzittende patronen te doorbreken. Omdat ik geloof in de eigen verantwoordelijkheid en de kracht die elk mens bezit, bied ik je duidelijke handvaten om je leven in eigen hand te nemen. Ook leer je aangeleerd gedrag herkennen, daar waar het botst met je persoonlijkheid. Zo kom je beter in contact met je lichaamsgevoel en wordt je meer bewust van wie je bent, wat je doet en leer je te richten op wat je nodig hebt.

Direct resultaat
In mijn werk versterken psychologisch inzicht en paranormaal begaafd zijn elkaar. Ik ben daarom in staat om meteen in de eerste sessie te starten met jouw behandeling. Je hebt dan direct resultaat en hoeft geen uitgebreide intakeprocedure te ondergaan. Het is niet nodig om je voor een sessie voor te bereiden. Ik geef je direct, in de eerste sessie, inzicht in je problemen, situatie en persoonlijkheid en duidelijke aanwijzingen hoe je op een andere manier met moeilijke situaties om kunt gaan, een manier die haalbaar is en bij je past.

Welke problemen?
In mijn praktijk begeleid ik mensen met uiteenlopende problemen, zoals stress en burn-out, depressieve klachten, angstklachten, eetproblemen, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, ADHD en ADD, concentratieproblemen, opvoedingsproblemen, slaapproblemen, onzekerheid en rouwverwerking. Ook begeleid ik mensen met relatieproblemen in relatietherapie.

TherapieŽn
Afhankelijk van jouw klachten gebruik ik onder meer de volgende behandelmethoden en pas deze geÔntegreerd toe: Psychosociale therapie, Directieve therapie, Oplossingsgerichte therapie, Cognitieve gedragstherapie, Energetisch werk, Systeemtherapie, Hypnotherapie, Rationeel-Emotieve Therapie, Clientgerichte Psychotherapie, EMDR, Psychodynamische therapie, Gestalt therapie, Exposure therapie en Mindfulness (MBSR). In de behandeling wordt tevens gekeken naar welke kwaliteiten en talenten je bezit en hoe je die verder kunt ontwikkelen.

Lage trajectkosten
Afhankelijk van de problematiek kun je na 1 of hooguit enkele sessies je leven weer op de rails hebben. Daarom zijn de totale kosten veel lager dan trajecten bij andere behandelaars. Eveneens is de tijd die je investeert aanzienlijk minder.

Je kunt je aanmelden op eigen initiatief of na verwijzing. Een verwijzing is niet nodig. Ik werk met volwassenen en adolescenten.