Behandeling
Psychische klachten
Stress en burnout
Eetproblemen
Angstklachten
Hoogbegaafdheid
Hoogsensitiviteit
Relatietherapie
Traumaverwerking
Rouwverwerking
Depressie
Opvoedingsproblemen
Concentratieproblemen
Slaapproblemen
Expat problemen
• Onzekerheid

Onzekerheid behandeling bij Psycholoog Den Bosch

Wat is onzekerheid?
Als je onzeker bent, twijfel je aan jezelf. Je twijfelt aan wat je kunt, doet en of hetgeen je doet of bent wel goed is.

Onzekerheid wordt meestal niet veroorzaakt door externe gebeurtenissen, maar door angsten, een negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen en onrealistisch hoge verwachtingen. Natuurlijk twijfelt iedereen wel eens ergens over, maar wanneer je vaak en veel twijfelt, kan het je beperken. Goed om te weten: Met minder onzekerheid wordt je leven gemakkelijker en leuker. Dus? Tijd om je onzekerheid aan te pakken.

Laat je niet beperken door onzekerheden
Onzekerheid is vaak goed behandelbaar. Wanneer je onzeker bent, behandel ik je met het doel je zelfvertrouwen te versterken. Omdat ik sterk vanuit de intu´tie werk, ben ik in staat je snel inzichten te geven in je probleem, de oorzaken met mogelijke oplossingen tot verbetering. Je leert bijvoorbeeld ontspannen, je twijfels te herkennen en in een vroeg stadium te beheersen. Ook leer je op een andere manier te kijken naar jezelf, situaties en er anders mee om te gaan.

Meer informatie omtrent de behandeling van onzekerheid en andere problemen bij Psycholoog Den Bosch, de praktijk van drs. Bernadette van Wouw, vind je onder behandeling.