Relatietherapie Den Bosch


Worstel je met je relatie? Zit je in een relatiecrisis? Wil je hulp bij het oplossen van relatieproblemen? Onderzoeken of er relatieherstel mogelijk is na ontrouw? Relatietherapie wordt ingezet bij verschillende relatieproblemen. Zo kunnen partners die vaak hevige ruzies hebben, langzaam 'uit elkaar groeien', of waar jaloezie of ontrouw speelt, veel voordeel hebben bij een goede relatietherapeut.

Relatietherapie en relatiecrisis

Waarschijnlijk is het dat je dit leest omdat je momenteel met relatieproblemen kampt of in een vorm van een relatiecrisis zit. Misschien is er wel iets heftigs gebeurd, dingen waar een van jullie beiden moeilijk mee om kan gaan. Ruzies kunnen je vermoeien. Jaloers gedrag en langs elkaar heen leven zijn uitputtend. Je vraagt je af of je nog wel verder wilt. Wat de reden ook is; je kunt beter niet te lang wachten om de volgende stap te zetten. In het algemeen geldt dat hoe langer wordt gewacht met het aanpakken van een moeizame relatie, hoe complexer de problemen worden. Het tijdig starten met relatietherapie is daarom belangrijk.

Voor wie is relatietherapie geschikt?

Wanneer je:
• Een einde wilt maken aan terugkerende ruzies
• Elkaars gevoelens en behoeften wilt leren begrijpen
• Met elkaar verbinding wilt leren maken
• Opnieuw liefde en intimiteit wilt ervaren
• Juiste keuzes wilt maken voor een gezonde en sterke relatie

Hoe werkt Relatietherapie Den Bosch

Ik ben behalve zeer ervaren relatietherapeut ook paranormaal begaafd. Tevens ben ik hechtingsdeskundige; wetenschappelijk onderzoeker met expertise op het vlak van 'hechtingsrelaties'. Ik kan jullie inzicht geven in jullie relatieproblemen, de achtergrond, de valkuilen en mogelijke verbeteringen.

Waardoor komt het? Wat kun je eraan doen? Je krijgt duidelijke handvatten. Relatietherapie Den Bosch is daardoor vele malen doeltreffender dan doorsnee relatietherapie. Ruim 80% van de bij Relatietherapie Den Bosch begeleide personen is na drie jaar nog steeds bij elkaar en geeft aan 'zich gelukkiger in de relatie te voelen.'

Stellen zijn overigens vaak verbaasd en verrast over de snelheid waarmee ik de kern van de problemen blootleg en de vlotheid waarmee ik duidelijke handreikingen aangeef om de neerwaartse spiraal te doorbreken. Dus blijf er niet mee worstelen. Geef jullie liefde bij relatietherapie Den Bosch een kans.

Resultaatgericht en praktisch

Relatietherapie Den Bosch werkt resultaatgericht en praktisch, met alle aandacht voor je emoties. Het doel is je relatie weer bevredigend te maken. Voor een maximaal resultaat werk ik daarom in individuele sessies. Als je ieder aan je eigen gedrag werkt, zijn de resultaten gunstiger.

Scheiding - respectvol uit elkaar gaan

Evengoed komt het voor dat stellen besluiten om toch uit elkaar te gaan of tijdens een 'proefscheiding' tijdelijk apart te gaan leven. Zeker wanneer een paar samen kinderen heeft, is het belangrijk dat goed te doen. Als relatietherapeut in Den Bosch help ik dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, waardoor een periode in het leven op een zorgvuldige, goede manier af wordt afgesloten.

Wil je meer weten over de werkwijze van Relatietherapie Den Bosch? Lees van verder onder behandeling.

Contact Relatietherapeut in Den Bosch

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact op. Als je me even een e-mailbericht stuurt, antwoord ik snel.


Direct naar behandelingen
Psychische klachten - Stress en burnout - Eetproblemen - Angstklachten - Hoogbegaafdheid - Hoogsensitiviteit - Relatietherapie - Traumaverwerking - Rouwverwerking - Depressie - Opvoedingsproblemen - Concentratieproblemen - Slaapproblemen - Expat problemen - Onzekerheid